Bordessen en trappen van metaal

Heeft uw klant een origineel idee voor een leuke trap of een leuk bordes, maar kunt u nergens vinden waar uw klant naar op zoek is? Stop dan met zoeken! Bij Pieper Staalbouw zijn wij door onze flexibiliteit erg goed in staat om op maat metaalconstructies te maken voor een trap of bordes.

FC Horst en zendmast Hoogersmilde
Hiernaast kunt u enkele foto’s bekijken van reeds gerealiseerde projecten van Pieper Staalbouw. Zo hebben wij een mooie trap gemaakt voor voetbalvereniging FC Horst. En eigenlijk hoort het meer bij antennebouw, maar voor de onlangs herbouwde zendmast Hoogersmilde hebben wij ook bordessen gemaakt.
Kortom, bij Pieper Staalbouw te Putten produceren wij ook trappen en bordessen. Neem eens contact met ons op voor bijv. een metalen trap, industriële trappen, stalen trapleuningen, een stalen buitentrap en metalen balustrades. Het is (bijna) allemaal mogelijk!

Heeft u een maatwerk oplossing nodig? Neem dan (geheel vrijblijvend) contact op met de medewerkers van Pieper Staalbouw, zij kunnen in overleg met u en uw klant een mooie trap of bordes realiseren!

Wilt u meer weten over de werkzaamheden van Pieper Staalbouw? Neem dan gerust eens contact met ons op. Bel naar 0341 – 564 442 of stel hier online uw vraag aan Pieper Staalbouw