Over Pieper Staalbouw

Pieper Staalbouw heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een organisatie voor een groot aantal werkzaamheden in de metaalsector. Pieper Staalbouw is begonnen als een bedrijf dat zich toelegde op het vervaardigen en installeren van staalconstructies, knip- en zetwerk en diverse laswerkzaamheden en inmiddels uitgegroeid tot een allround staalbedrijf.

Metaalbewerking, machinebouw en antennebouw

Tegenwoordig is Pieper Staalbouw met name actief in de metaalbewerking, machinebouw en antennebouw sectoren. Pieper Staalbouw is voornamelijk werkzaam voor de zakelijke markt, maar kan ook de particulier bedienen. Mede hierdoor wordt Pieper Staalbouw gekenmerkt door haar maatwerk en flexibiliteit, waarbij vooral het laatste hoog in het vaandel staat bij ons.

Recent gerealiseerde projecten

Om u een beter beeld te geven over de werkzaamheden van Pieper Staalbouw kunt u even kijken naar onze ‘Projecten‘. Hier publiceren wij met trots door ons gerealiseerde projecten.

Gecertificeerd

Pieper Staalbouw is gecertificeerd volgens EN 1090-1.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen over een product of project? Aarzel niet om geheel vrijblijvend Pieper Staalbouw te benaderen. Bel naar 0341-564442, stuur een e-mail of stel online uw vraag aan Pieper Staalbouw!