Cortenstaal toepassingen

Cortenstaal kent veel toepassingen. De laatste jaren komen we cortenstaal vooral tegen in de tuin. Eén van de mooiste eigenschappen van cortenstaal is dat het zo veelzijdig gebruikt kan worden en dat zie je ook duidelijk terug in de grote verscheidenheid aan toepassingen. 

Borders en kantopsluitingen

Het is weer eens iets anders dan een betonnen opsluitband: een borderrand van cortenstaal. Het biedt uitstekende stevigheid en heeft een lange levensduur. Dus wilt u eens iets anders? Bedenk dan dat u cortenstaal ook als border of kantopsluiting kunt inzetten.

Bloembakken

Naast cortenstaal kantopsluitingen kennen we nog een aantal praktische toepassingen voor de tuin. Zo hebben we bloembakken van cortenstaal in verschillende afmetingen. U kunt het zo gek nog niet bedenken of wij kunnen het voor u realiseren!

Online kopen

De cortenstaal bloembakken en kantopsluitingen van Pieper Staalbouw kunt u online kopen op Steenvoordeel, de webshop van BPG Pieper.

Heeft u nog andere wensen? Pieper Staalbouw kan ook maatwerk leveren. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.